Termeni si conditii


Termeni si conditii

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Din momentul inregistrarii unei comenzi pe site incepe operatiunea de vanzare/cumparare de bunuri la distanta, operatiune care necesita conditii de buna desfasurare. Toate tarifele aferente produselor noastre sunt exprimate in lei si includ T.V.A. Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta pentru procesul de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. Din punct de vedere legal, conținutul site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastră, conform celor descrise în continuare. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client sau cumparator insa din motive justificate  Alexandras Diverta SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Alexandras Diverta SRL . In acest caz cumparatorul se poate adresa departamentului de relatii cu clientii pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator conform optiunii clientului  Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda.


Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate prin care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/2003, Art.11, Alineat 2.


Informatii privitoare la returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului cu exceptia florilor. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Articolele comandate pe www.alexandras.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam responsabilitatea si va inlocuim articolul cu unul identic.

Drepturi de autor

Detinem si avem drepturile de autor asupra site-ului nostru si tuturor continuturilor acestuia. Nu veti copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informatiile sau materialele gasite pe site-ul nostru decat in urma obtinerii acordului scris al reprezentantului societatii noastre sau doar in scop necomercial.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Art. 1. Pentru buna informare a consumatorilor si pentru a le acorda acestora posibilitatea sa isi exprime opinia cu privire la produsele si serviciile ce le sunt puse la dispozitie de catre operatorii economici, este obligatorie afisarea de catre operatorii economici, la loc vizibil in spatiul de comercializare sau, dupa caz, de prestare a serviciilor, a unui anunt cu numarul de telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita, precum si adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, in a carui raza teritoriala se afla operatorul economic. De asemenea, placheta va contine adresa site-ului oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
Adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv adresa, numarul de telefon/fax si adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti sunt prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.
Art. 2. Placheta prevazuta la art. 1 va fi realizata prin grija operatorului economic, conform modelului prevazut in anexa nr. 2, care face parte integranta din prezentul ordin.
Art. 3. Operatorii economici care administreaza site-uri de e-commerce (comert electronic) sunt obligati sa prezinte pe prima pagina a site-ului (home page) un link catre adresa oficiala de web a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
Art. 4. Prezentul ordin intra in vigoare in termen de 30 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei.

Acesti termeni si conditii, precum si respectarea de catre dvs si de catre noi a acestora sunt guverntate de legislatia romaneasca. Daca detineti un cont pe www.alexandras.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus, asadar va asumati raspunderea pentru orice nerespectarea a acestora.


SC ALEXANDRAS DIVERTA SRL

CUI 38074773, J40/14068/2017
Adresa: SPLAIUL INDEPENDENTEI, nr 273, Corp 1, Sector 6, Bucuresti
IBAN: RO47INGB0000999907092220, sucursala ING Bucuresti
Telefon relatii clienti: 0726140554


Detalii produse

Preturile afisate pe alexandras.ro includ TVA si pot suferi modificari neanuntate.
Fotografia afisata are caracter orientativ si poate prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.